Icoon airco
Icoon airco

Airco: verwarmen én koelen?

Een multifunctioneel apparaat waarmee je zowel kan koelen tijdens de zomermaanden als verwarmen tijdens de wintermaanden op een duurzame manier? Dan is een airco van Alrasol ideaal.

Als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf plaatsen en installeren we, uiteraard altijd na een grondig en gedegen energieadvies op maat, jouw airco. Na een juiste dimensionering, volledig afgestemd op jouw energiebehoefte, en nauwgezette installatie wordt er een minimaal energieverbruik gegarandeerd in ruil voor een comfortabele temperatuur.

Kiezen voor een airco?

Een aangename temperatuur in huis, dat staat staat op nummer 1 met een ecologisch verantwoorde airco van Alrasol. Tijdens het eerste warme klantencontact helpt Wim je graag op weg om de keuze te vergemakkelijken.

  • Ecologisch koelen of verwarmen? De keuze is aan jou! Je comfort wordt gemaximaliseerd, een stille en efficiënte werking inbegrepen.
  • Bovendien spaar je mazout uit, milieuvriendelijkheid staat voorop.
  • Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller staan kennis, ervaring, expertise en knowhow dan ook centraal bij de plaatsing en installatie.

Heb jij onze realisaties al gezien?

Klaar voor een multifunctionele airco?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes