Thuisbatterij: afgestemd op jouw levensstijl én de toekomst

Je eigen groene stroom (tijdelijk) opslaan in een thuisbatterij? Ideaal om jouw opgewekte energie later op de dag te verbruiken. Waar, hoe en wanneer je maar wilt. Flexibiliteit troef!

Een thuisbatterij: hoe groter, hoe beter horen we je misschien al denken maar dat is niet noodzakelijk het geval. Wij, bij Alrasol, willen graag de energievoorziening van jouw huis volledig optimaliseren zodat deze duurzame investering economisch verantwoord is en blijft. Een batterij: niet te groot, niet te klein. Volledig gedimensioneerd volgens jouw noden en wensen met een vooruitziende blik op de toekomst.

Kiezen voor een thuisbatterij?

We brengen in kaart hoe je energiebehoefte zich precies situeert. Na een eerste grondige analyse bundelen we al onze conclusies in een degelijk energieadvies met als doel: jou een totaaloplossing bezorgen wat betreft energiemanagement.

  • Met een thuisbatterij wordt de bedrijfszekerheid gemaximaliseerd. Is er een stroompanne in de straat bijvoorbeeld? Geen probleem want door de juiste dimensionering van jouw thuisbatterij door Alrasol zal jij blijven genieten van het nodige basiscomfort.
  • Daarnaast ben je onafhankelijk van de energiemaatschappij waardoor jij nog meer kan doen aan self-consumption. Je elektriciteitsfactuur zal ongetwijfeld een stuk dalen.
  • Piekt je energieopbrengst bijvoorbeeld op een zonnige dag? No worries, het geautomatiseerde systeem slaat de overschot aan groene energie onmiddellijk op in jouw thuisbatterij zodat je deze later kan gebruiken.
  • Extra #1: Een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen? Een uitstekende investering met een hoog rendement gegarandeerd. Reken wel op een iets langere terugverdientijd dan fotovoltaïsche panelen.
  • Extra #2: Onze thuisbatterijen kunnen fungeren als noodbatterij, ook wel beter gekend als een UPS (Uninterruptible Power Supply). Met een minimale schakeltijd blijven jouw toestellen werken zonder onderbreking.

Heb jij onze realisaties al gezien?

Een thuisbatterij laten installeren?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes