Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Alrasol, jouw installateur van laadpalen in Limburg.

Laadpalen: slim én toekomstbestendig

Laadpalen

Oplossingen op maat

Laadpalen

Wie elektrische wagen zegt, zegt bijgevolg ook laadpaal. Geen overbodige luxe want een degelijke laadinfrastructuur aan je woning of KMO is essentieel om een elektrische wagen zo efficiënt mogelijk op te laden. 

Maar welke heb je dan dan nodig? En welk vermogen? 1-fasig of beter 3-fasig? Met een slim laadsysteem van Alrasol word je volledig ontzorgd. Bovendien zijn onze laadpalen volledig afgestemd op elk type wagen en de toekomst. Ready to plug & connect?

Alrasol, jouw installateur van laadpalen in Limburg.

Zonnepanelen

Advies Laadpalen

Overweeg zorgvuldig het energieverbruik en jouw beschikbare budget voor de keuze. 

Investeren in groene energie

Kiezen voor een laadpaal

Voor de installatie van een laadpaal komen onze gepassioneerde vakmensen ter plaatse, een warm klantencontact staat voorop. Vervolgens gaan ze voor jou nauwkeurig aan de slag, van draadje tot draadje, zodat jij in no-time je elektrische wagen kan opladen.

1.

Toekomstbestendig

Wil jij in de toekomst graag upgraden naar een ander model van elektrische wagen? Je laadpaal kan gelukkig blijven staan want door de multifunctionaliteit ervan zijn vermogens van 1,5 kW tot wel 30 kW mogelijk.

2.

Bediening

De bediening is nog eenvoudiger dankzij de bijhorende applicatie. Je huidig stroomverbruik bekijken, het laadpercentage instellen, … het kan allemaal. Ter plaatse legt onze technieker je graag uit hoe alles precies werkt.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 
Zonnepanelen reinigen
Is het noodzakelijk om je zonnepanelen te reinigen?

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Laadpalen
Laadpalen
Warmtepompboilers
Warmtepompboilers