Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Alrasol: jouw groene energiespecialist

Zonnepanelen

Ons bedrijf

Alrasol, dat zijn wij

Alternatieve energie, een Rationeel energieverbruik en Solar (zonne-energie). Kort samengevat: Alrasol, gelegen in Limburg. Dat is waar ons gemotiveerde team van specialisten elke dag opnieuw samen voor gaat: jou verantwoord laten investeren in een groenere toekomst.

Bij Alrasol word je ontzorgd voor de volledige groene energievoorziening van jouw woning, KMO, … Gaande van het energieadvies, de installatie tot het onderhoud toe. Rechtstreeks duurzame energie opwekken, verbruiken of eventueel opslaan? Wat je ook kiest, wij stellen onze kennis en jarenlange expertise graag in het werk zodat jij, nu en in de toekomst, kan blijven genieten van je duurzame energie.

Gestart in 2000 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een vaste waarde in Limburg en ver daarbuiten.
Een eerlijk advies, volledig afgestemd op jouw energiebehoefte, krijg je er altijd bij. Een gedegen afwerking, met oog voor detail van het installatieteam incluis. 

Wim Schoubben

Zaakvoerder en gepassioneerd energiespecialist

Oplossingen op maat

Onze passie voor groene energie

Wim is al sinds zijn jeugd, geïnspireerd door alle hernieuwbare technologieën die het energieverbruik in een woning kunnen optimaliseren. Dat, natuurlijk nog eens gecombineerd met het ‘groene en ecologische aspect’, zorgde ervoor dat Wim al snel de Zonnepanelen-microbe te pakken kreeg. Tot op de dag van vandaag is de missie van Alrasol nog steeds dezelfde: jouw weldoordacht laten investeren in een groenere toekomst.

Bij Alrasol Limburg verkopen we je geen producten, maar wel duurzame oplossingen op maat van jouw energiebehoefte. Klaar om samen met het voltallige team een zonnige toekomst tegemoet gaan?

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij gingen je alvast voor

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen