Alrasol, dat zijn wij!

Alternatieve energie, een Rationeel energieverbruik en Solar (zonne-energie). Kort samengevat: Alrasol, gelegen in Limburg. Dat is waar ons gemotiveerde team van specialisten elke dag opnieuw samen voor gaat: jou verantwoord laten investeren in een groenere toekomst.

Bij Alrasol word je ontzorgd voor de volledige groene energievoorziening van jouw woning, KMO, … Gaande van het energieadvies, de installatie tot het onderhoud toe. Rechtstreeks duurzame energie opwekken, verbruiken of eventueel opslaan? Wat je ook kiest, wij stellen onze kennis en jarenlange expertise graag in het werk zodat jij, nu en in de toekomst, kan blijven genieten van je duurzame energie.

Gestart in 1980 als klein doch gezellig familiebedrijf en uitgegroeid tot een vaste waarde in Limburg en ver daarbuiten. Een eerlijk advies van zaakvoerder Wim, volledig afgestemd op jouw energiebehoefte, krijg je er altijd bij. Een gedegen afwerking, met oog voor detail van het installatieteam incluis.

Logo Alrasol
alrasol- rescert certificaat
Alrasol, op naar een energievolle toekomst

Onze passie voor groene energie

Wim is al sinds zijn jeugd, vooral door de interesses van zijn vader (mede-oprichter), geïnspireerd door alle technologieën die het energieverbruik in een woning kunnen optimaliseren. Dat, natuurlijk nog eens gecombineerd met het ‘groene en natuurlijke aspect’, zorgde ervoor dat Wim al snel de Zonnepanelen-microbe te pakken kreeg. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf nog steeds dezelfde: jouw weldoordacht laten investeren in een groene toekomst.

Bij Alrasol Limburg verkopen we je geen producten, maar wel duurzame oplossingen op maat van jouw energiebehoefte. Klaar om samen met het voltallige team een zonnige toekomst tegemoet gaan?

Kennismaken met ons?

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een groenere planeet en tegelijkertijd ook nog eens besparen op jouw energiefactuur?

Alrasol helpt je graag op de goede weg om een verantwoorde maar vooral duurzame keuze te maken.

Wim Schoubben