Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Alrasol, jouw installateur van zonnepanelen in Limburg.

Zonnepanelen met degelijk, professioneel advies

Zonnepanelen

Oplossingen op maat

Zonnepanelen

Je eigen groene stroom opwekken? Het kan en je hoeft daarvoor zelfs niet de deur uit, want kijk maar eens naar dat dak op jouw huis, gebouw, … Binnenkort kan dat wel eens duurzaam opgevuld worden met zonnepanelen van Alrasol uit Wellen, Limburg. 

Maar hoeveel zonnepanelen heb ik dan nodig? En welk vermogen moet ik vervolgens opwekken? Heel wat vragen spoken waarschijnlijk nu al door je hoofd, maar geen nood. Bij Alrasol ondersteunen we je met een glimlach om daar een gepast antwoord op te geven. Zodanig dat jouw energiemanagement gemaximaliseerd wordt dankzij de installatie van zonnepanelen. Hoe we dat doen? Met een gepast energieadvies rekening houdend met toekomstige projecten zoals zwembaden, elektrische voertuigen, welness, airco,…

Alrasol, jouw installateur van zonnepanelen in Limburg.

Zonnepanelen

Advies zonnepanelen

Onze specialisten begeleiden je bij het vinden van het juiste aantal en de ideale locatie voor een maximale energieopbrengst. 

Investeren in groene energie

Kiezen voor zonnepanelen

Met oog voor detail gaan wij aan de slag, in serie of parallel, om voor jou een systeem op maat te ontwerpen. Niet te groot en niet te klein gedimensioneerd zodanig dat jouw groene energievoorziening nu en in de toekomst gewaarborgd blijft, wat er ook gebeurt. Dag én nacht. 

1.

Met persoonlijk advies op maat helpen we jou graag om deze keuze te vergemakkelijken. Het budget, kwaliteit van de zonnepanelen, welk type omvormer… worden allemaal op elkaar afgestemd om zo te komen tot een verantwoorde energiebesparende investering.

2.

Tegelijkertijd creëer je met zonnepanelen een economisch voordeel: je kan zelf je eigen groene stroom opwekken. De installatie wordt voorzien voor jouw specifieke energiebehoefte.

3.

Extra: Zowel op platte, hellende en bedrijfsdaken, maar ook voor een vrije grondopstelling weet ons gepassioneerde team van vakmensen stand te houden. Zon of geen zon.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 
Zonnepanelen reinigen
Is het noodzakelijk om je zonnepanelen te reinigen?

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Laadpalen
Laadpalen
Warmtepompboilers
Warmtepompboilers