Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Alrasol, jouw installateur van thuisbatterijen in Limburg.

Thuisbatterijen: slim én toekomstbestendig

Thuisbatterijen

Oplossingen op maat

Thuisbatterijen

Je eigen groene stroom (tijdelijk) opslaan in een thuisbatterij? Ideaal om jouw opgewekte energie later op de dag te verbruiken. Waar, hoe en wanneer je maar wilt. Flexibiliteit troef!

Een thuisbatterij: hoe groter, hoe beter horen we je misschien al denken maar dat is niet noodzakelijk het geval. Wij, bij Alrasol, willen graag de energievoorziening van jouw huis volledig optimaliseren zodat deze duurzame investering economisch verantwoord is en blijft. Een batterij: niet te groot, niet te klein. Volledig gedimensioneerd volgens jouw noden en wensen met een vooruitziende blik op de toekomst.

Alrasol, jouw installateur van thuisbatterijen in Limburg. 

Zonnepanelen

Advies thuisbatterijen

Laat ons je adviseren over de juiste capaciteit en configuratie van een thuisbatterij, passend bij jouw energieverbruik en budget. 

Investeren in groene energie

Kiezen voor een thuisbatterij

We brengen in kaart hoe je energiebehoefte zich precies situeert. Na een eerste grondige analyse bundelen we al onze conclusies in een degelijk energieadvies met als doel: jou een totaaloplossing bezorgen wat betreft energiemanagement.

1.

Met een thuisbatterij wordt het eigengebruik van uw zonne-energie geoptimaliseerd. Is er meer zonne-energie dan verbruik, dan slaat uw batterij deze overschotten op. Stijgt uw verbruik of verminderd de zoninstraling, dan zal de batterij het tekort aan energie aanvullen naar de woning.

2.

Daarnaast ben je onafhankelijk van de energiemaatschappij waardoor jij nog meer kan doen aan self-consumption. Je elektriciteitsfactuur zal ongetwijfeld een stuk dalen.

3.

Piekt je energieopbrengst bijvoorbeeld op een zonnige dag? No worries, het geautomatiseerde systeem slaat de overschot aan groene energie onmiddellijk op in jouw thuisbatterij zodat je deze later kan gebruiken.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Laadpalen
Laadpalen
Warmtepompboilers
Warmtepompboilers