Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Groene energie: uw oplossing op maat

Alles start uiteraard met een warm en hartelijk gesprek ter plaatse, het liefst met een heerlijke tas koffie. Hierbij leggen we graag ons oor te luister om te ontdekken hoe wij jou kunnen verder helpen. We gaan samen op zoek naar een energiezuinige oplossingen op maat van jouw huis, gebouw, KMO, …

Ons aanbod

Oplossingen op maat

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Je ontdekt het hier:

Zonnepanelen laten installeren op jouw dak? Geen kost, maar wel een duurzame investering voor een groenere toekomst. Nieuwsgierig naar hoe wij, bij Alrasol, daarvoor kunnen zorgen?

» Lees meer

Een elektrische wagen maar nog geen laadpaal? Misschien is een slim en volledig geautomatiseerd laadsysteem dan wel wat jij nodig hebt. Een laadpaal van Alrasol: futureproof all the way! 

» Lees meer

Jouw extra zonne-energie bijvoorbeeld gebruiken om op te slaan in een thuisbatterij? Perfect om deze op een later tijdstip van de dag te gebruiken, hoe en wanneer je maar wilt.

» Lees meer

De klok rond genieten van warm water voor jouw sanitair? Nog beter en zuiniger met een warmtepompboiler, al dan niet in combinatie met zonne- of fotovoltaïsche panelen.

» Lees meer

Een multifunctionele airco waarmee je op een milieuvriendelijke manier zowel kan verwarmen als koelen? Dat is comfort gegarandeerd in jouw lage-energiewoning.

» Lees meer

Warmtepompen staat ongetwijfeld synoniem aan je woning goedkoop en energiezuinig verwarmen. Bovendien is deze ook nog eens milieu- en gebruiksvriendelijk. 

» Lees meer

Iets dat je er altijd bij krijgt: het gespecialiseerde energieadvies van Alrasol, niet onbelangrijk. Cruciaal om energetische pijnpunten bloot te leggen om ze vervolgens op te lossen.

» Lees meer

Is jouw installatie defect of werkt deze niet meer naar behoren? Onze specialisten komen graag ter plaatse om het probleem vast te stellen en u zo te ontzorgen van het onderhoud.

» Lees meer

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Onze blog

Jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst? Dat is onze missie. Zaakvoerder Wim had al van jongs af aan de zonnepanelen-microbe te pakken en deelt graag zijn expertise met je. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Onze blog
Al meer dan 20 jaar werk ik vanuit mijn passie voor hernieuwbare energie. Mijn voorliefde voor groene energie kreeg ik met de paplepel ingegoten door mijn vader, wiens bedrijf ik overnam.

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Onder het motto ‘alles begint met een goed gesprek’ komen we graag ter plaatse om jouw perfecte verweringsplan op te stellen.

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Zonnepanelen
Zonnepanelen