Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Alrasol, jouw installateur van warmtepompboilers in Limburg.

Warmtepompboiler: slim en aanstuurbaar

Zonnepanelen

Oplossingen op maat

Warmtepompboiler

De klok rond genieten van warm water voor jouw sanitair? Met een energiezuinige warmtepompboiler van Alrasol, afgestemd op jouw energiebehoefte, zit je helemaal goed. Bovendien verbruikt een warmtepompboiler slechts 1/3de van een tradionele elektrische boiler. Het apparaat maakt gebruik van de omgevings- of ventilatielucht om water op te warmen. Bovendien zijn ze ook nog eens slim aanstuurbaar.

We ontzorgen je bij Alrasol met een professioneel energieadvies, een vakkundige installatie en een nauwkeurige afwerking. Ook voor de nodige ondersteuning wat betreft premies kan je bij ons terecht.

Alrasol, jouw installateur van warmtepompboilers in Limburg.

Warmtepompboilers Alrasol
Zonnepanelen

Advies warmtepompboiler

Onze experts helpen je bij het vinden van de meest geschikte warmtepompboiler, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en doelen.  

Investeren in groene energie

Kiezen voor een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een betrouwbaar apparaat waarmee je op een zuinige en duurzame manier je sanitair water altijd kan verwarmen.

1.

Allereerst is veel ecologischer. Zo verbruikt een warmtepompboiler slechts één derde als je het vergelijkt met een elektrische boiler.

2.

Tevens zorgt deze voor een energiezuinige en duurzame verwarming van je huis. Je energiefactuur zal een heel stuk dalen.

3.

Een warmtepompboiler installeren in combinatie met zonnepanelen? Nog efficiënter, een duurzame garantie van Alrasol krijg je er zomaar bij.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Laadpalen
Laadpalen
Warmtepompboilers
Warmtepompboilers