Warmtepompboiler - energiezuinige oplossingen
Zonnepanelen

Zonnepanelen mét een degelijk en professioneel advies

Je eigen groene stroom opwekken? Het kan en je hoeft daarvoor zelfs niet de deur uit, want kijk maar eens naar dat dak op jouw huis, gebouw, … Binnenkort kan dat wel eens duurzaam opgevuld worden met zonnepanelen van Alrasol uit Wellen, Limburg.

Maar hoeveel zonnepanelen heb ik dan nodig? En welk vermogen moet ik vervolgens opwekken? Heel wat vragen spoken waarschijnlijk nu al door je hoofd, maar geen nood. Bij Alrasol ondersteunen we je met een glimlach om daar een gepast antwoord op te geven. Zodanig dat jouw energiemanagement gemaximaliseerd wordt dankzij de installatie van zonnepanelen. Hoe we dat doen? Met een gepast energieadvies op maat.

Kiezen voor zonnepanelen?

Met oog voor detail gaan wij aan de slag, in serie of parallel, om voor jou een systeem op maat te ontwerpen. Niet te groot en niet te klein gedimensioneerd zodanig dat jouw groene energievoorziening nu en in de toekomst gewaarborgd blijft, wat er ook gebeurt. Dag én nacht.

  • Met persoonlijk advies op maat helpen we jou graag om deze keuze te vergemakkelijken. Het budget, kwaliteit van de zonnepanelen, … worden allemaal op elkaar afgestemd om zo te komen tot een verantwoorde energiebesparende investering.
  • Tegelijkertijd creëer je met zonnepanelen een economisch voordeel: je kan zelf je eigen groene stroom opwekken. De installatie wordt zo voorzien dat je altijd voldoende stroom voorhanden hebt voor jouw specifieke energiebehoefte.
  • Extra: Zowel op platte, hellende als bedrijfsdaken weet ons gepassioneerde team van vakmensen stand te houden. Zon of geen zon.

Heb jij onze realisaties al gezien?

Klaar voor zonnepanelen op jouw dak?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes