Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Alrasol, jouw installateur van een airco in Limburg.

Airco: verwarmen én koelen

Zonnepanelen

Oplossingen op maat

Airco

Een multifunctioneel apparaat waarmee je zowel kan koelen tijdens de zomermaanden als verwarmen tijdens de wintermaanden op een duurzame manier? Dan is een airco van Alrasol ideaal.

Als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf plaatsen en installeren we, uiteraard altijd na een grondig en gedegen energieadvies op maat, jouw airco. Na een juiste dimensionering, volledig afgestemd op jouw energiebehoefte, en nauwgezette installatie wordt er een minimaal energieverbruik gegarandeerd in ruil voor een comfortabele temperatuur.

Alrasol, jouw installateur van een airco in Limburg.

Zonnepanelen

Advies airco

Laat ons je helpen bij het kiezen van de perfecte capaciteit en configuratie, zodat je thuis altijd kunt genieten van een aangename temperatuur.

Investeren in groene energie

Kiezen voor airco

Een aangename temperatuur in huis, dat staat staat op nummer 1 met een ecologisch verantwoorde airco van Alrasol. Tijdens het eerste warme klantencontact helpt Wim je graag op weg om de keuze te vergemakkelijken.

1.

Ecologisch koelen of verwarmen? De keuze is aan jou! Je comfort wordt gemaximaliseerd, een stille en efficiënte werking inbegrepen.

2.

Bovendien spaar je mazout uit, milieuvriendelijkheid staat voorop.

3.

Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller staan kennis, ervaring, expertise en knowhow dan ook centraal bij de plaatsing en installatie

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Zonnepanelen
Zonnepanelen