Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Energieadvies op maat bij Alrasol.

Gepersonaliseerd energieadvies op maat

Zonnepanelen

Oplossingen op maat

Energieadvies

Voor de installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompboilers, laadpalen, airco’s of warmtepompen staat bij Alrasol steeds een degelijk energieadvies voorop. De reden daartoe? Achter elk verbruik of elke kwh zit een bepaalde reden. Laat het nu net die reden zijn waar Wim graag naar op zoek gaat tijdens zijn analyse om het energiemanagement van jouw woonst of KMO volledig te optimaliseren.

Op basis daarvan reiken we je graag een persoonlijk energieadvies aan op maat. Volledig afgestemd op jouw energiebehoefte. Bovendien ontzorgen we je ook nog eens met de implementatie van deze voorgestelde duurzame oplossing. Ons gemotiveerde team van specialisten komt graag ter plaatse om alles te installeren. Klaar om energievol kennis te maken?

Zonnepanelen

Advies over energie

Elke ruw- of nieuwbouw is anders en dat vraagt natuurlijk om een persoonlijk, degelijk en eerlijk advies dat volledig afgestemd is op jouw huidig en toekomstig energieverbruik. 

Investeren in groene energie

Kiezen voor energieadvies

Na ons energieadvies is de keuze aan jou: wil jij gaan voor een duurzame investering of niet? Wij begeleiden je graag in het volledige traject om jouw energiebesparende oplossing op maat uit te denken én te installeren. Inclusief de nodige nazorg, denk daarbij maar aan het onderhoud.

1.

Energieadvies is cruciaal om energetische pijnpunten bloot te leggen bij jouw woning, KMO, … Hierbij kunnen bijvoorbeeld grootverbruikers of slecht afgestelde apparaten opgespoord worden. Mogelijks zijn ze toe aan vervanging of hebben deze nood aan een degelijk onderhoud voor een optimale werking.

2.

Bovendien draag jij je steentje ook bij aan een groenere wereld en bespaar je tegelijkertijd op jouw energiefactuur door te doen aan slim energiemanagement.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Zonnepanelen
Zonnepanelen