Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Onderhoud van zonnepanelen, thuisbatterijen, etc.

Laat geen stroom verloren gaan door een goed onderhoud

Zonnepanelen

Oplossingen op maat

Onderhoud

Wil jij er 100 procent zeker van zijn dat er bij het opwekken van groene stroom geen energie verloren gaat onderweg? Dan is een onderhoud of nazicht van Alrasol soms nodig. Zo garanderen we dat jij altijd kan blijven genieten van je groene energie. Zon of geen zon.

Heb jij een defect aan je installatie? Onze specialisten komen graag ter plaatse om het probleem vast te stellen. Vervolgens worden de mogelijkheden bekeken om de oorzaak van het onderliggende probleem grondig aan te pakken. Met kennis van zaken reiken we je graag een passende en duurzame oplossing aan.

Wij bieden onderhoud voor  zonnepanelen, thuisbatterijen, etc.

Zonnepanelen

Advies onderhoud

Regelmatig onderhoud is cruciaal voor optimale prestaties en een langere levensduur.

Investeren in groene energie

Kiezen voor onderhoud

Wil jij nu én in de toekomst blijven genieten van de groene energie die komt van je zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompboilers, laadpalen, airco’s of warmtepompen? Dan is een degelijk onderhoud in een aantal gevallen geen overbodige luxe.

1.

Problemen kunnen door middel van preventief onderhoud in een vroeg stadium al snel verholpen of opgespoord worden.

2.

De levensduur van je duurzame oplossing wordt gemaximaliseerd zodanig dat jouw investering altijd blijft renderen.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Bij Alrasol ontzorgen we je maar al te graag voor de volledige groene energievoorziening van jouw huis.

Hoogwaardige afwerking

Plaatsing door ervaren vakmannen

Waar de energetische toekomst van jouw woonst, KMO, … ook ligt, een hoogwaardige afwerking krijg je er altijd bij dankzij ons gepassioneerde team van vakmensen. 

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij zijn reeds klant

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij
Zonnepanelen
Zonnepanelen