Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Heb jij baat bij een laadpaal?

Wanneer je overweegt om een laadpaal te kopen, is het belangrijk om eerst na te gaan of je deze echt nodig hebt. Wim van Alrasol helpt je graag om de juiste beslissing te nemen. Rijd je weinig kilometers of laad je hoofdzakelijk op je werk, dan kan je je langzaam ladertje vaak volstaan om bij te vullen. Met zo’n ladertje kan je dagelijks gemakkelijk 150 km bijladen. Echter, als je wat meer kilometers maakt, vooral in combinatie met zonnepanelen, biedt een goede laadpaal aanzienlijke voordelen. Laten we de voordelen eens onder de loep nemen.

De voordelen van een laadpaal te kopen 

  1. Snellere laadtijd: Een laadpaal laadt je elektrische voertuig veel sneller op dan een standaard stopcontact. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het wachten tot je auto volledig is opgeladen.

  2. Kostenbesparing: Het gebruik van een laadpaal kan op de lange termijn kostenbesparend zijn. Je kunt je auto opladen tijdens de daluren wanneer de elektriciteitstarieven lager zijn. Bovendien, als je beschikt over zonnepanelen, kun je de energie die je zelf opwekt gebruiken om je auto op te laden, wat nog voordeliger is.

  3. Gemak: Een laadpaal bij je thuis biedt het ultieme gemak. Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar openbare laadpunten en kunt je auto eenvoudig thuis opladen, klaar voor gebruik wanneer je het nodig hebt.

Wanneer is een laadpaal een meerwaarde?

Indien je veel kilometers maakt, is een laadpaal kopen een uitstekende investering. Dagelijkse lange afstanden rijden kan een uitdaging zijn zonder de juiste laadinfrastructuur. Met een laadpaal thuis kun je jouw rijervaring aanzienlijk verbeteren door altijd verzekerd te zijn van een voldoende opgeladen batterij. 

Heb je zonnepanelen, dan kun je de opgewekte energie direct gebruiken om je auto op te laden, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Wanneer je elektrische auto je belangrijkste vervoermiddel is, zorgt een laadpaal ervoor dat je altijd klaar bent om te vertrekken zonder je zorgen te maken over de laadtijd. Voor gezinnen en professionals die mobiliteit hoog in het vaandel hebben staan, is een laadpaal kopen een slimme keuze die gemoedsrust en efficiëntie biedt.

Of je nu veel of weinig kilometers rijdt, het is belangrijk om je laad behoeften goed te evalueren. Heb je zonnepanelen of maak je dagelijks lange ritten, dan is een laadpaal een slimme investering die je tijd en geld bespaart. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een laadpaal voor jouw situatie? Neem contact op met Alrasol voor deskundig advies en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij de overstap naar groene energie.

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Laadpaal kopen
Heb jij baat bij een laadpaal?
Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij gingen je alvast voor

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen