Smissebroekstraat 63, 3830 Wellen

Bouwinnovatie beurs Hasselt 2024 gaat niet door

Alrasol betreurt annulering Bouwinspiratie 2024 – Bouw beurs van Bouwinnovatie

Het is met spijt in ons hart dat we moeten delen dat de langverwachte Bouwinspiratie Beurs 2024 van Bouwinnovatie (Hasselt) niet plaats vindt. Normaal zou deze beurs doorgegaan zijn in de weekends van 19-20-21 januari en 26-27-28 januari. Lorenzo Lauritano, de Voorzitter van Bouwinspiratie, heeft aangegeven dat de algemene economische conjunctuur en de weerslag ervan op het bouw- en beursklimaat de organisatie parten speelt.

Bouwinspiratie gaat niet door - Beurs van Bouwinnovatie Hasselt 2024

Alrasol, uw trouwe partner in duurzame energie, heeft al meer dan 20 jaar deelgenomen aan de Bouwinspiratie Beurs. We hebben altijd genoten van de mogelijkheid om met zowel nieuwe als bestaande klanten te praten, en het is voor ons een fantastische gelegenheid om onze passie voor groene energie te delen en de evoluties in onze activiteiten te bespreken. We begrijpen dat het teleurstellend is dat de editie van 2024 niet doorgaat, maar we willen u geruststellen dat we klaarstaan om deze gesprekken elders voort te zetten.

Neem contact op of kom langs bij onze showroom

Ondanks de annulering van de Bouwinspiratie Beurs van Bouwinnovatie nodigen we u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We komen graag bij u thuis langs of verwelkomen u na afspraak in onze showroom. Hier nemen we de tijd om uw behoeften en vragen te bespreken, zodat we u kunnen voorzien van de juiste informatie en oplossingen op maat.

We geloven sterk in persoonlijke interactie en willen ervoor zorgen dat u de aandacht krijgt die u verdient. Uw groene energieproject is onze prioriteit, en we zijn vastbesloten om u te helpen op weg naar een duurzamere toekomst.

Ontmoet ons op de LifeStyle Hasselt beurs

Hoewel de Bouwinspiratie Beurs niet doorgaat, kijken we uit naar een andere geweldige gelegenheid om met u in contact te komen. Op het weekend van 8 – 11 maart 2024 nemen we deel aan LifeStyle Hasselt in de Trixxo Arena te Hasselt. Deze kwaliteitsbeurs biedt een breed scala aan ideeën over bouw, inrichting van uw woning of tuin, en alles wat u nodig heeft om volop van het leven te genieten.

Wij zullen aanwezig zijn om u te adviseren over zonnepanelenthuisbatterijenlaadpalen en warmtepompboilers. Kom langs en ontdek hoe Alrasol, uw specialist in groene energie, uw levensstijl kan verrijken met duurzame oplossingen.

Laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst!

Met groene groeten, Het Alrasol Team

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis

Voorkom jouw persoonlijke energiecrisis, luister naar Wim

Zonne-energie optimaal benutten door zonnepanelen te combineren met een batterij 
Zonnepanelen reinigen
Is het noodzakelijk om je zonnepanelen te reinigen?

Luister naar Wim

Luister naar Wim - Alrasol advies voor groene energie

Luister naar Wim

Onze blog

Al van jongs af aan had zaakvoerder Wim de zonnepanelen-microbe te pakken. Tot op de dag van vandaag is de missie van hun familiebedrijf dezelfde: jou weldoordacht laten investeren in een groene toekomst. 

Meer weten?

Maak nu een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Weer of geen weer, zon of geen zon. 

Naam(Required)
Ik ben geïnteresseerd in:

Zij gingen je alvast voor

Testimonials

Philippe

1 maand geleden werden onze zonnepanelen LG black geplaatst op onze nieuwe woning. Installatie perfect uitgevoerd waarvoor dank. De mdw’s waren zo vriendelijk om een tijdelijke verbinding te maken met werfkast zodat die meter al begon terug te draaien. Onze aanvraag electriciteit bij Fluvius al ingediend van begin februari en effectieve aansluiting voorzien einde juni voor een deel ook te wijten aan Corona maatregelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Thuisbatterijen
Thuisbatterij

Jan

Wim gaf zeer goed advies over de werking en de mogelijkheden, hij zal je zeker niets verkopen wat je niet nodig hebt. De installatie is heel proper en verzorgd afgewerkt, de mannen die de installatie geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hadden kennis van zaken. De installatie gaf de eerste dagen een foutmelding maar Wim heeft dit onmiddellijk na het melden opgelost. Ik kan Alrasol aan iedereen aanraden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen