Bouwinnovatie beurs Hasselt 2024 gaat niet door

Bouwinspiratie gaat niet door – Beurs van Bouwinnovatie Hasselt 2024

Alrasol betreurt annulering Bouwinspiratie 2024 – Bouw beurs van Bouwinnovatie

Het is met spijt in ons hart dat we moeten delen dat de langverwachte Bouwinspiratie Beurs 2024 van Bouwinnovatie (Hasselt) niet plaats vindt. Normaal zou deze beurs doorgegaan zijn in de weekends van 19-20-21 januari en 26-27-28 januari. Lorenzo Lauritano, de Voorzitter van Bouwinspiratie, heeft aangegeven dat de algemene economische conjunctuur en de weerslag ervan op het bouw- en beursklimaat de organisatie parten speelt.

Bouwinspiratie gaat niet door - Beurs van Bouwinnovatie Hasselt 2024

Alrasol, uw trouwe partner in duurzame energie, heeft al meer dan 20 jaar deelgenomen aan de Bouwinspiratie Beurs. We hebben altijd genoten van de mogelijkheid om met zowel nieuwe als bestaande klanten te praten, en het is voor ons een fantastische gelegenheid om onze passie voor groene energie te delen en de evoluties in onze activiteiten te bespreken. We begrijpen dat het teleurstellend is dat de editie van 2024 niet doorgaat, maar we willen u geruststellen dat we klaarstaan om deze gesprekken elders voort te zetten.

Neem contact op of kom langs bij onze showroom

Ondanks de annulering van de Bouwinspiratie Beurs van Bouwinnovatie nodigen we u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We komen graag bij u thuis langs of verwelkomen u na afspraak in onze showroom. Hier nemen we de tijd om uw behoeften en vragen te bespreken, zodat we u kunnen voorzien van de juiste informatie en oplossingen op maat.

We geloven sterk in persoonlijke interactie en willen ervoor zorgen dat u de aandacht krijgt die u verdient. Uw groene energieproject is onze prioriteit, en we zijn vastbesloten om u te helpen op weg naar een duurzamere toekomst.

Ontmoet ons op de LifeStyle Hasselt beurs

Hoewel de Bouwinspiratie Beurs niet doorgaat, kijken we uit naar een andere geweldige gelegenheid om met u in contact te komen. Op het weekend van 8 – 11 maart 2024 nemen we deel aan LifeStyle Hasselt in de Trixxo Arena te Hasselt. Deze kwaliteitsbeurs biedt een breed scala aan ideeën over bouw, inrichting van uw woning of tuin, en alles wat u nodig heeft om volop van het leven te genieten.

Wij zullen aanwezig zijn om u te adviseren over zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en warmtepompboilers. Kom langs en ontdek hoe Alrasol, uw specialist in groene energie, uw levensstijl kan verrijken met duurzame oplossingen.

Laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst!

Met groene groeten, Het Alrasol Team

Lees ook...